Gastenboek

                                                        Onderaan de pagina kunt u een reactie achterlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Anja spijker
2 maanden geleden

Beste Wobbie en Wim,
Sorry maar jullie zijn ervaren camperaars dus zo’n beetje onze vraagbaak.
Hoe reinigen jullie je water tank + leidingen?

Ida Mulder
2 maanden geleden

Met plezier jullie verslag van de reis door Marokko 2024 gelezen. Wij zijn dit jaar voor het eerst in Marokko geweest. Met de camper met de organisatie TME de reis het andere Marokko. Een groot avontuur en zoals jullie zeggen verbaas en verwonder je. Wij zijn ook weer thuis in Apeldoorn. Dat is ook waar jullie wonen wat een toeval. Hopelijk 🙏 blijft het weer hier nu ook beter. Bedankt groetjes Ida en Bert Mulder

Ria
3 maanden geleden

Hallo, leuk te lezen dat jullie de N2 willen doen. Wij hebben hem in december jl gereden van noord (Chaves) naar zuid (Faro). we hebben veel stempels kunnen bemachtigen en aan de hand van het genoemde routeboek vind je ook div.bezienswaardigheden. Een volgend keer rijden we hem van zuid naar noord en hopen dan de resterende 5 stempels te bemachtigen. Leuk om te doen. Veel plezier nog in Tavira (kennen we ook goed) en een groet uit Gorssel. P.S. Het paspoort kregen wij gratis in Chaves.

Arendien
3 maanden geleden

Hoi Wobbie en Wim,
Wij kwamen op de camping van Castro Verde Tina Reinders tegen. Zij schreef een boek "Met de camper door Portugal van noord naar zuid via de N2. We konden er een van haar kopen.
Bij de tourist offices langs de route is een "passaporte estrada Nacional 2" te koop (€1,- tot 1,50) Hierin een kaartje met dorpen en steden langs de route, waar je een stempel kan halen. Via QR-codes zie je waar de stempelposten zijn. De meeste VVV's hebben info over hun eigen gemeente. (Niet altijd in het Engels). Als je het stempelboekje volgt, rijd je de N2.
Veel plezier Paul en Arendien

emile
3 maanden geleden

Na lange tijd jullie verhaal weer gevonden

Anne
4 maanden geleden

Hoi W en W,

met veel plezier jullie blogs gelezen over Marokko. Ik sta op 't moment ook al meer dan een week Tafraoute (kleine Laika Camper). Waarschijnlijk staan jullie vast ergens dichtbij.
Ik vraag me af wie die beroemde internetman is, ik kan ook wel wat hulp gebruiken.

Anne
4 maanden geleden

Hoi W en W,

met veel plezier jullie blogs gelezen over Marokko. Ik sta op 't moment ook al meer dan een week Tafraoute (kleine Laika Camper). Waarschijnlijk staan jullie vast ergens dichtbij.

Adrie en Gré van Kampen
4 maanden geleden

Hallo Wobbie en Wim,
We hebben elkaar in 2018 ontmoet in Tafraoute. Wij komen net als jullie uit Apeldoorn (Ugchelen)
Ook wij zijn weer op weg naar Marokko, morgen de overtocht.
Wij hebben de amandelfeesten in Tafraoute nog niet meegemaakt.
Is er al zicht op wanneer dat dit jaar gaat plasts vinden?
Zou je ons willen melden zodra dat bekend gemaakt wordt?
Groeten en misschien tot gauw,
Adrie en Gré

Francis Van Olmen
4 maanden geleden

dag Wim en Wobbie
Leuk om jullie te volgen Lees jullie verslagen elke dag. Wij zijn nu in Sidi Wassay en reizen morgen naar Tafraoute. We willen daar ons visum laten verlengen. Weten jullie op welke camping we dat daar kunnen regelen en hoe lang de procedure duurt? We zouden liefst zo dicht mogelijk bij ketelpak staan.
Vriendelijke groeten Riet en Cis

Els Reijnen
4 maanden geleden

Leuk om jullie verslagen te lezen familie van mij Hans en Els Hallmann gaan ook ieder voorjaar naar Marokko Mischien komen jullie ze tegen
Ik wens jullie alle goeds
ELS REIJNEN

Maak jouw eigen website met JouwWeb